Babooked konto saad kustutada rakendusest, sisse logituna. Kustutamine hõlmab sinu kasutajakontot ja sellega seotud ettevõtte andmeid.
Konto lukustatakse kohe. Järgmise 30 päeva jooksul saad sisse logides kustutamise tühistada; pärast seda eemaldatakse andmed jäädavalt.
Kustutatakse kasutajakonto, profiil, ettevõtte seaded, töötajad, teenused, kliendid ja broneeringud. Raamatupidamise jaoks säilitame väljastatud arveid seaduses nõutud aja.
Kui sa ei saa sisse logida, saada kustutamise soov konto e-posti aadressilt: support@babooked.ee